ПРОЕКТИ

 • All Posts
 • Ugostitelstvo
 • Statika
 • Stambeni
 • Sportski objekti
 • Proekti
 • Paviljoni
 • Membrani
Центробизнис палас

Центробизнис Палас КРАТОК ОПИС НА ПРОЕКТОТ Тимот на Мембранинг ја изведе првата двојна конусна мембранска конструкција со два носечки столба…

РЕСТОРАН ЈАФА

Ресторан Јафа Мембранската конструкција со својата форма спаѓа во единечни конусни форми. Со архитектурата на конусната форма се обезбедува заштита…

РЕСТОРАН ОБЛАЧЕ

РЕСТОРАН ОБЛАЧЕ Мембранската конструкција со својата форма спаѓа во единечни конусни форми. Со архитектурата на конусната форма се обезбедува заштита…

Ресторан Европа Гарден

Ресторан Европа Гарден КРАТОК ОПИС НА ПРОЕКТОТ Тимот на Мембранинг, ја изработи мебранската конструкција на ресторанот “Eвропа Гарден” во Гостивар…

Ресторан Гламур

Ресторан Гламур КРАТОК ОПИС НА ПРОЕКТОТ Мембранската конструкција со својата форма спаѓа во единечни конусни форми. Со архитектурата на конусната…

РЕСТОРАН ЛАТАНА СКОПЈЕ

РЕСТОРАН ЛАТАНА СКОПЈЕ Тимот на Мембранинг ја изработи мебранската конструкција на комплексот на ресторанот “Латана”, Скопје.  Архитектурата на комплексот на…

РЕСТОРАН КАЈ ПЕРО

РЕСТОРАН КАЈ ПЕРО Идејното решение на мембранската конструкција за ресторанот “Кај Перо” се базира на покривањето на малата површина од…

ИЗВЕДЕНИ ДЕТАЛИ

ИЗВЕДЕНИ ДЕТАЛИ Изведени Детали19 Изведени Детали18 Изведени Детали17 Изведени Детали16 Изведени Детали15 Изведени Детали14 Изведени Детали13 Изведени Детали12 Изведени Детали11…

BALLERINA MEMBRANE

BALLERINA MEMBRANE Идејно решение: Конусна форма – “Балерина” Површина: 150m2 Објект: “Стаклена зграда”, Битола Година: 2018 CONICAL MEMBRANE HOTEL NAR…

Load More

End of Content.

Сакате да разговараме за детали

Можноста да одржиме состанок или краток разговор ќе ни помогне подетално да ги утврдиме потребите и барањата и да дадеме соодветно решение и идеа. Затоа ве охрабруваме да не побарате и да се договориме.

 • All
 • Arhitektura
 • Armirano-betonski konstrukcii
 • Celicni konstrukcii
 • Enterieri
 • Idejni reshenija
 • Industriski objekti
 • Javni objekti
 • Kombinirani konstrukcii
 • Membrani
 • Paviljoni
 • Proekti
 • Sportski objekti
 • Stambeni
 • Statika
 • Ugostitelstvo
 • проекти
Load More

End of Content.