АРХИТЕКТУРА

Идејни решенија и проектирање на сите фази

Секој проект е сам за себе уникатна приказна и е секогаш нов предизвик за нашиот тим, без разлика дали се работи само за идеја или проект, една соба или цел стан, мал или голем објект, секогаш пристапуваме со огромна доза на сериозност, посветеност и одговорност.

ЕНТЕРИЕРИ

СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТИ

УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ

ЈАВНИ ОБЈЕКТИ

КОНКУРСИ

Сакате да разговараме за детали

Можноста да одржиме состанок или краток разговор ќе ни помогне подетално да ги утврдиме потребите и барањата и да дадеме соодветно решение и идеа. Затоа ве охрабруваме да не побарате и да се договориме.