ЕНТЕРИЕРИ

Дизајн на ентериер или внатрешно уредување на просторот, е со цел корисникот да добие естетски уреден и функционален простор според неговите желби и потреби, а инспирирани од нашата фантазија и способност. Наша цел е да ги ускладиме и уредиме сите вертикални и хоризонтални површини со внимателно одбрани палета на бои, материјали, форми, текстури и светло. Откако ќе ја сослушаме приказната на клиентот и неговите потреби се започнува со скицирање, проектирање и 3д визуелизација. Комуникацијата е важна во сите чекори. На крај откако ќе се добие посакуваниот резултат, започнуваме со реализација на проектот, планиран рок и буџет.

Сакате да разговараме за детали

Можноста да одржиме состанок или краток разговор ќе ни помогне подетално да ги утврдиме потребите и барањата и да дадеме соодветно решение и идеа. Затоа ве охрабруваме да не побарате и да се договориме.