j2022

  • Име на проект: Ј2022
  • Информација: проектирање и изведба на ентериер на стан
  • Површина: 55m2
  • Година на проектот 2022
  • Статус: реализиран
  • Локација: Капиштец, Скопје

ПРОЕКТ

ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

ИЗведба

Реализација