УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ

Aрхитектурта на угостителски објекти претставува важен аспект во креирањето на удобен и привлечен простор за гостите. Оваа форма на архитектура обично вклучува различни елементи како простории за прием, соби за ноќевање, ресторани, барови и рекреативни зони. Добро дизајнираната архитектура ги интегрира функционалноста и естетиката, обезбедувајќи комфорен престој за гостите. Примената на иновативни концепти и материјали често допринаесува за уникатниот и искусен престој за гостите. Големото внимание кон детали и удобноста на гостите често се централни аспекти при дизајнирањето.

GLASS HALL - САЛА ЗА СВАДБИ

  • Име на проект: ЕХ2020
  • Информација: основен проект сала за свадби со помошен објект кујна и фоаје
  • Површина: 500m2
  • Година на проектот: 2020
  • Статус: реализиран
  • Локација: Струмица

ПАРТЕР

ФОАЈЕ

Сакате да разговараме за детали

Можноста да одржиме состанок или краток разговор ќе ни помогне подетално да ги утврдиме потребите и барањата и да дадеме соодветно решение и идеа. Затоа ве охрабруваме да не побарате и да се договориме.