A2019

  • Име на проект: А2019
  • Информација: проектирање и изведба на доградба и ентериер на стан
  • Површина: 40m2
  • Година на проектот: 2019
  • Статус: реализиран
  • Локација: Варшавска, Тафталиџе, Скопје

ПРОЕКТ

ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

ИЗградба

Реализација