Летни Тераси

Летни Тераси1
Летни Тераси2
Летни Тераси3
Летни Тераси4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Конструкции

Мембранските конструкции за покривање на летните приватни тераси се базираат на проектирање на мали површини кои претставуваат дополнителен предизвик за проектантскиот тим за да биде постигната функционалноста и естетиката на покривната конструкција во согласност со барањата на инвеститорот.