И2019

  • Име на проект: И2019
  • Информација: Проектирање и изведба на ентериер на стан
  • Површина: 65m2
  • Година на проектот: 2019
  • Статус: реализиран
  • Локација: Карпош 4,Скопје

ПРОЕКТ

ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

ИЗведба

Реализација