БАЗЕНИ

Пнеуматските хали се изведуваат без конструкција и се користат за покривање на базени во зимскиот период, а додека во летниот период се демонтираат и повторно се прави монтажа за следната зима. Пнеуматските хали се одржуваат со посебен систем кој ја одржува формата и мембраната под притисок. Кај овие мембрани се изведуваат и двојни мембрани за дополнителна изолација на халата и постои посебен систем за греење кој постојано ја одржува корисната температура во халата. 

Пнеуматска хала, Кошутњак, Србија, 2015

Сакате да разговараме за детали

Можноста да одржиме состанок или краток разговор ќе ни помогне подетално да ги утврдиме потребите и барањата и да дадеме соодветно решение и идеа. Затоа ве охрабруваме да не побарате и да се договориме.