Tag #membrani #

Atva Residence Hotel

Atva Residence Hotel Тимот на Мембранинг го изработи првиот дизајн и изведба на тројна конусна мембранска конструкција во Република Македонија. Архитектурата на мембранската конструкција, како дел од мултифункционалниот комплекс “АTVA RESIDENCE HOTEL”, e конципирана како лесна мембранска конструкција со само…