Portfolio Categories Конструкции
-1
archive,tax-portfolio_category,term-konstrukcii,term-13,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Archive

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Оваа категорија на конструкции се однесува на целосно покривање на магацински хали со мембрана како покривен материјал и носечка челична конструкција. Овие типови на конструкции овозможуваат покривање на големи распони во согласност со барањата на инвеститорот. [/vc_column_text][vc_empty_space height="30px"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Основните форми на мебранските конструкции даваат можност за комбинација од форми и креирање на уникатен дизајн на новите или постоечките влезови на комерцијалните објекти кој секогаш е дополнителен предизвик за проектантскиот тим. [/vc_column_text][vc_empty_space height="30px"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Мембранските конструкции за покривање на летните приватни тераси се базираат на проектирање на мали површини кои претставуваат дополнителен предизвик за проектантскиот тим за да биде постигната функционалноста и естетиката на покривната конструкција во согласност со барањата на...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Оваа категорија на конструкции се однесува на пневматски балони и балони со носечка конструкција. Карактеристични се по сводот којшто e формиран од полуцилиндричниот модел на хала погодна за спортски објекти. Носечката коонструкција може да биде дрвен или...